Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τα μυστικά του νέου ΕΝΦΙΑ» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλες τις αλλαγές στον φόρο ακινήτων που θα πληρώσουμε το 2023.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Για πότε προγραμματίζεται η αποστολή ειδοποιητηρίων σε 7 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

– Ποιοι φορολογούμενοι θα λάβουν μειωμένο λογαριασμό, ποιοι θα έχουν έκπτωση 50% και ποιοι απαλλάσσονται πλήρως από τα φορολογικά βάρη.

– Οι παρεμβάσεις στις αντικειμενικές αξίες που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις προτάσεις που έχουν υποβάλει οι δήμοι της χώρας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μετασεισμική διπλωματία. Η επίθεση φιλίας από την Αγκυρα και οι κόκκινες γραμμές της Αθήνας. Το παρασκήνιο της περιοδείας Μπλίνκεν και τα μηνύματα που μετέφερε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σε Ελλάδα και Τουρκία. Οι όροι που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επανέναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου. Η ατζέντα των συνομιλιών με τις ΗΠΑ για τα ενεργειακά και ο αναβαθμισμένος ρόλος της Αλεξανδρούπολης.

– Η απόφαση Καραμανλή και οι σκέψεις για την επόμενη ημέρα. Από το 2019 σχεδίαζε ο πρώην πρωθυπουργός να αποσυρθεί από τη Βουλή.

– Αντισεισμική προστασία: Ολο το σχέδιο για τον έλεγχο δημόσιων κτιρίων και μνημείων. Οι 7 παρεμβάσεις που προγραμματίζει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

– Κωστής Χατζηδάκης: «Τον κατώτατο μισθό, από τα 650 ευρώ που τον παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον πήγαμε στα 713 ευρώ πέρυσι. Και τώρα ακολουθεί νέα αύξηση».

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα άμεσο στοπ στην αισχροκέρδεια και αυτό σημαίνει μείωση ΦΠΑ και ΕΦΚ, καθώς και πλαφόν στις τιμές του ρεύματος».

– Φρίκη στον Κολωνό: Ερευνες για νέα θύματα του Μίχου. Οι εισαγγελείς καλούν για νέα κατάθεση τον μαστροπό. Τι αναφέρει το μήνυμα που έστελνε ο 53χρονος στους επίδοξους βιαστές της 12χρονης.

– Revenge porn στο Δημόσιο! Μήνυση από 40χρονη υπάλληλο κρατικού οργανισμού για απειλή δημοσιοποίησης προσωπικών στιγμών της από πρώην εραστή της.

– Απάτη – μαμούθ από πασίγνωστο τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή. Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα και η απάντηση Κοκλώνη.

– Τα 4 ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης στον Εβρο. Το ραντεβού που είχε κλείσει την ημέρα που εξαφανίστηκε και οι έρευνες των Αρχών.

Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.