Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς… ομπρέλα!» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρει ότι όλοι «ποντάρουν» πλέον στη διάσπαση.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– Ηγεσία και εσωκομματική αντιπολίτευση ετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών στην Κεντρική Επιτροπή.

– Οι επόμενες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, η δημοσκοπική κατάρρευση και οι σκέψεις Τσακαλώτου και «Ομπρέλας» για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές.

– Πώς αναμένεται να αντιδράσουν η Εφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νάσος Ηλιόπουλος και τα στελέχη που τους υποστηρίζουν.

– Ποιοι ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει για να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος.

– Γιώργος Τσίπρας στην «R»: «Ας χωρίσουν οι δρόμοι μας και καλή τύχη».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Φόβοι για πόλεμο διαρκείας. Οι διπλωματικές πρωτοβουλίες που έπεσαν στο κενό και τα σενάρια τρόμου στη Μέση Ανατολή. Αποφασισμένο το Ισραήλ να εξουδετερώσει τη Χαμάς. Πώς προετοιμάζονται οι δυνάμεις του για τις χερσαίες επιχειρήσεις. Αποστολή στο νότιο Ισραήλ: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για ειρήνευση», δηλώνει στην «R» υψηλόβαθμο στέλεχος του ισραηλινού ΥΠΕΞ. Οι ύστατες προσπάθειες της Ουάσιγκτον για την απελευθέρωση των ομήρων, οι διαφωνίες στο εσωτερικό της Ε.Ε. και οι εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν.

– Ολο το σχέδιο για τις νέες συντάξεις. Η έκδοσή τους θα γίνεται ηλεκτρονικά με ένα κλικ. Οι 4 αλλαγές που προωθούνται από το υπουργείο Εργασίας και τον ΕΦΚΑ για την ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού βίου όλων των εργαζομένων. Μέχρι πότε προβλέπεται να ενταχθούν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ασφαλιστικού φορέα τα ένσημα των δικαιούχων πριν από το 2002, που είναι στην πλειονότητά τους χειρόγραφα. Το χρονοδιάγραμμα για την απονομή των 32.000 κύριων και των 45.000 επικουρικών συντάξεων που βρίσκονται σήμερα σε εκκρεμότητα.

– Αναλυτικός οδηγός: Ποιοι και πώς θα ασφαλίζονται στα επαγγελματικά ταμεία.

– Συνέντευξη Νότη Μηταράκη: «Προβληματίζει η αύξηση των μεταναστευτικών ροών, αλλά η χώρα είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει αυτή την πίεση».

– Αρση ασυλίας για τους βουλευτές των «Σπαρτιατών». Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου και τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

– Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες σε 145 δήμους. Πώς θα διαμορφωθούν ο ΕΝΦΙΑ και οι υπόλοιποι φόροι ακινήτων σε αυτές τις περιοχές.

– Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε νέοι καταζητούμενοι για τη δολοφονία του Μ. Κατσουρή. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τέσσερις Κροάτες και έναν Ελληνα, που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

– Εταζε διορισμούς και κονδύλια της Ε.Ε. Πώς ο 41χρονος υπάλληλος της Βουλής εξαπατούσε τα θύματά του, σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.