Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ψηφιακό μάτι “συλλαμβάνει” τη φοροδιαφυγή» κυκλοφορεί, εκτάκτως το Σάββατο, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα νέα τεχνολογικά εργαλεία της ΑΑΔΕ στο κυνήγι της παραοικονομίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πώς με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης θα εντοπίζονται φυσικά πρόσωπα με αδικαιολόγητο πλουτισμό και επιχειρήσεις που αποκρύπτουν έσοδα.

– Οι Ράμπο της εφορίας, με εξειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα, θα διενεργούν ελέγχους σε πραγματικό χρόνο, με στόχο την πάταξη της αισχροκέρδειας και του λαθρεμπορίου.

– Ειδικό λογισμικό θα σκιαγραφεί το οικονομικό προφίλ όλων των φορολογουμένων και θα ανιχνεύει τους υπόπτους για φοροδιαφυγή και τους στρατηγικούς κακοπληρωτές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το σχέδιο Μητσοτάκη για τη νέα κυβέρνηση. Τα 10 πρώτα νομοσχέδια, οι δομικές αλλαγές, τα νέα πρόσωπα και οι αμετακίνητοι του υπουργικού συμβουλίου.

– Οι φόροι έφεραν αναταράξεις σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Πώς προετοιμάζονται Κουμουνδούρου και Χαριλάου Τρικούπη για την επόμενη κάλπη.

– Μιλούν στην «R»: Εφη Αχτσιόγλου, Ακης Σκέρτσος, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

– Τα μεγάλα παζάρια του Ερντογάν. Ποια μέτωπα ανοίγει ο Τούρκος Πρόεδρος μετά την επανεκλογή του. Ξεκινά άμεσα συνομιλίες με την Ουάσιγκτον για την πώληση των F-16 και την ένταξη της Σουηδίας στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Προγραμματίζει συνάντηση με τον Γερμανό καγκελάριο Ολαφ Σολτς, ο οποίος πρότεινε να αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή για τη διευθέτηση των ανοιχτών ζητημάτων της Αγκυρας με Βρυξέλλες, Αθήνα και Λευκωσία.

– Κύκλωμα συνοριοφυλάκων: Οι καταθέσεις σε ψηφιακές τράπεζες και οι αγορές ακινήτων! Μόνο τους τελευταίους έξι μήνες είχαν παράνομα κέρδη 120.000 ευρώ.

– Οι χάκερς επιτέθηκαν και στο gov.gr. Οι άγνωστες απόπειρες εισβολής που ξεκίνησαν στις 27 Μαΐου. Πού κατευθύνονται οι έρευνες των Αρχών για τις ομάδες που έριξαν την Τράπεζα Θεμάτων.

– Δύο νέες δικογραφίες για τους εκτελεστές της Greek Mafia. Στον εισαγγελέα οι φάκελοι για τα εγκλήματα σε Γαλάτσι και Μεταμόρφωση. Νέο ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Καραϊβάζ.

– «Κιβωτός του Κόσμου»: Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία του πατρός Αντωνίου.

Realnews

Δείτε το σποτ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.