Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ερχεται ο ατομικός κουμπαράς» κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το σχέδιο για τις νέες επικουρικές συντάξεις.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Το νομοσχέδιο για τον νέο πυλώνα ασφάλισης θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο της Τετάρτης και αμέσως μετά θα κατατεθεί στη Βουλή.
– Το νέο σύστημα θα τεθεί σε ισχύ από τον Ιανουάριο του 2022 για όλους τους νέους ασφαλισμένους και τους εργαζομένους έως 35 ετών.
– «Οι συντάξεις των σημερινών δικαιούχων δεν θα θιγούν καθόλου. Η κάλυψή τους θα γίνει µέσω του Προϋπολογισμού», δηλώνει στην «R» ο υφυπουργός Εργασίας, Πάνος Τσακλόγλου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Στα νερά της Κύπρου κρίνεται το ήρεμο καλοκαίρι. Η προειδοποίηση Μητσοτάκη προς τον Ερντογάν ότι η Ελλάδα δεν θα μείνει αδιάφορη αν η Τουρκία ξαναρχίσει τις προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και το αυστηρό μήνυμα της Μέρκελ στον Τούρκο Πρόεδρο. Γράφουν για τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις: Κ. Φίλης, Κ. Υφαντής, Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας.

– Χωρίς μάσκες από τον Ιούλιο. Η κυβέρνηση επισπεύδει τις διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους. Σε ποιους χώρους και σε ποιες εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση όσοι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. Ηλιας Μοσιαλος στην «R»: «Τρίτη δόση το φθινόπωρο για τις ευάλωτες ομάδες».

Θεόδωρος Σκυλακάκης: «Το Ταμείο Ανάκαμψης είναι κρίσιμο μέρος της αναμενόμενης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, που έχει ήδη ξεκινήσει».

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Επειδή η βραχυπρόθεσμη αποκλιμάκωση της έντασης ήταν και τουρκικός στόχος, η ελληνική διπλωματία δεν έπρεπε να περιοριστεί σε αυτόν».

– Ντόμινο αλλαγών στους φόρους των ακινήτων. Τι σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών μετά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών.

– Ποινή φυλάκισης 4 ετών για τον Σοφοκλή Ξυνή. Ενοχος ο ιδιοκτήτης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας στην κατ’ εξακολούθηση κατάρτιση πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτήτων. Με αναστολή η εκτέλεση της ποινής.

– Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά: Tη σκότωσε γιατί του ζήτησε διαζύγιο! Μετά από 37 ημέρες που έπαιζε θέατρο, ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

– Βιασμός 14χρονης στα Χανιά. Φωτογραφίες 40 ανήλικων κοριτσιών στο κινητό του δράστη. Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο κτηνοτρόφο στην Κρήτη.

– Πώς έπεσε η αυλαία για τον Π. Φιλιππίδη. Η «R» αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνεδρίασης του ΣΕΗ που οδήγησε στη διαγραφή του ηθοποιού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.