Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολη η αλήθεια για εμβόλια και μεταλλάξεις» κυκλοφορεί η Realnews.

Κορυφαίοι επιστήμονες απαντούν σε 20 κρίσιμα ερωτήματα της εφημερίδας.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– Αναλυτικός οδηγός για τα επόμενα βήματα στη μάχη κατά της πανδημίας.

-«Οσο γρηγορότερα κινηθούμε με τον εμβολιασμό, τόσο μειώνουμε την πιθανότητα επικράτησης των παραλλαγών του ιού», τονίζουν στην «R» διακεκριμένοι λοιμωξιολόγοι.


-Αγώνας δρόμου 45 ημερών από το υπουργείο Υγείας για να έρθουν στη χώρα μας 3 εκατ. δόσεις και να εμβολιαστούν μέχρι το τέλος Απριλίου οι ευπαθείς ομάδες και οι άνω των 60 ετών.

-«Ο στόχος που έχουμε θέσει, να εμβολιαστεί το 70% των ενήλικων πολιτών της Ε.Ε. μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, είναι απολύτως εφικτός», δηλώνει στην «R» η επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Ολόκληρη η κατάθεση του τραυματισμένου αστυνομικού: «Μου έλεγαν εδώ θα πεθάνεις». Τι είπε στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. μέσα στο νοσοκομείο ο ειδικός φρουρός που δέχθηκε επίθεση από 70 άτομα το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Τι προκύπτει από τις έρευνες για τον ξυλοδαρμό του 29χρονου πολίτη από αστυνομικούς το μεσημέρι της Κυριακής.

– Παρέμβαση Μητσοτάκη για το σχολείο στο Δαμάσι. Το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού που οδήγησε στη δωρεά μεγάλου ομίλου.

– Θυμήθηκε τον διάλογο λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. «Σωσίβιο» στην Ε.Ε. αναζητεί ο Ερντογάν, που κλονίζεται στο εσωτερικό της χώρας του.

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Πολίτες και κράτος έχουν εξοικονομήσει πολλά εκατομμύρια εργατοώρες με το gov.gr».

Πάνος Σκουρλέτης: «Για την κυβέρνηση, η πιο προσφιλής επιλογή είναι ο αυταρχισμός και η καταστολή».

– Εκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για 1,8 εκατ. ιδιοκτήτες. Ποιοι εργαζόμενοι και επαγγελματίες που έχουν πληγεί από την πανδημία θα πληρώσουν χαμηλότερο φόρο.

– Από «κόσκινο» οι συνομιλίες του Λιγνάδη στα κοινωνικά δίκτυα. Το ενδεχόμενο κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας ερευνούν οι εισαγγελικές Αρχές.

– Επίθεση με βιτριόλι. Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της Ιωάννας.

– «Ανέβασε το ροζ βίντεο χωρίς την άδειά μου». Η μήνυση που κατέθεσε η 30χρονη «αφέντρα» κατά δημοφιλούς ράπερ, ανταγωνιστή του Lamanif.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.