Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μέτρα τώρα ή… νέα καραντίνα!» κυκλοφορεί η Realnews

Ηχηρό μήνυμα από την επίτροπο Υγείας της Ε.Ε. με συνέντευξη στην «R». «Ο τρόπος που θα λειτουργήσουμε θα καθορίσει εάν θα έχουμε ένα γενικευμένο δεύτερο ξέσπασμα του ιού», δηλώνει η Στέλλα Κυριακίδου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-«Αν δεν πειθαρχήσουμε, είναι εύκολο να φτάσουμε τα 1.000 κρούσματα κορωνοϊού ημερησίως», προειδοποιούν ειδικοί επιστήμονες.

-Επέκταση του περιορισμένου ωραρίου σε μπαρ και εστιατόρια ολόκληρης της χώρας, πλαφόν 50 ατόμων σε γάμους, βαφτίσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις και απαγόρευση των πάρτι στα beach bars οι νέες παρεμβάσεις που εξετάζονται. Η κυβέρνηση «θωρακίζει» το σύστημα Υγείας ενόψει ενός δύσκολου φθινοπώρου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα «βρόμικα» σχέδια του σουλτάνου. Εκβιάζει με «νέα Ιμια» για να επιτύχει τους στόχους του στην ανατολική Μεσόγειο. Το παρασκήνιο της κρίσης με το «Oruc Reis» και οι επόμενες κινήσεις της Αθήνας στη διπλωματική σκακιέρα.

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Η Τουρκία μετρά την αποφασιστικότητά μας να χρησιμοποιήσουμε τις Ενοπλες Δυνάμεις μας και να θέσουμε τις κόκκινες γραμμές μας».

Αγγελος Συρίγος: «Η Αγκυρα θέλει να θεωρήσουμε άκυρη τη συμφωνία με την Αίγυπτο και να προχωρήσουμε σε μια διάσκεψη όλων των κρατών της περιοχής, όπου θα χαραχθούν εξαρχής τα θαλάσσια σύνορα».

– Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: «Ποτέ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!». Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της στην «R», μετά τη βράβευσή της από τον ΟΗΕ, η πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στην εποχή του κορωνοϊού.

– Εκθεση του υπουργείου Περιβάλλοντος: Καταστροφικές πλημμύρες απειλούν το 20% της χώρας. Ποιες περιοχές σε Αττική, Θεσσαλία και Μακεδονία κινδυνεύουν από ακραία φαινόμενα, όπως αυτό που έπληξε την Εύβοια.

– Επιστρεπτέα προκαταβολή: Πιο ελκυστικοί οι όροι για την τρίτη δόση.

– 12 προτάσεις για τα 72 δισ. ευρώ. Οι λύσεις που εισηγούνται μέσω της «R» καθηγητές Οικονομικών και επικεφαλής φορέων της αγοράς για την αποτελεσματική αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης.

– Η ζωή της Ιωάννας μετά το εξιτήριο: Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι θα συνεχίσει τη θεραπεία της στο σπίτι. Τι δηλώνει στην «R» η γιατρός που την παρακολουθεί.

– Νέα στοιχεία για τη δράση του ψευτογιατρού. Βάφτισε τον γιο του με πλαστό πιστοποιητικό.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.