Quantcast
Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών: Εκδίδει βιβλίο για την έξοδο από την κρίση - enikonomia.gr
share

Ίδρυμα Μεσογειακών Μελετών: Εκδίδει βιβλίο για την έξοδο από την κρίση

δημοσιεύτηκε:

Τα συμπεράσματα των μελετών και παρεμβάσεων που έγιναν για ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, θα εκδοθούν ως βιβλίο από το Ίδρυμα Μεσογειακών Ερευνών (ΙΜΜ). 

Το βιβλίο έχει τίτλο: “Από την κρίση στην ανάπτυξη” και περιλαμβάνει τα συμπεράσματα, αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν από τον Απρίλιο του 2014 έως σήμερα, από διακεκριμένους επιστήμονες ερευνητές, από εκπροσώπους των κομμάτων της Βουλής και ερευνητικών ινστιτούτων και δεξαμενών σκέψης (think-tank).

O υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης θα παρουσιάσει την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου (στις 6 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24), το βιβλίο με τα συμπεράσματα των ως τώρα διαβουλεύσεων, μαζί με την Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου προέδρου του Ινστιτούτου Κων. Καραμανλής, τον Συνταγματολόγο Κώστα Μποτόπουλο αντιπρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Νίκο Καραθανασόπουλο, τον Χρήστο Κατσιούλη εκπρόσωπο στην Ελλάδα του Ιδρύματος Friedrich Ebert, τον Σήφη Βαλυράκη αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου Μεσογειακών Μελετών και με τον ομότιμο καθηγητή Στέργιο Μπαμπανάση πρόεδρο του ΔΣ του ΙΜΜ.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.