Quantcast
Ικανοποίηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του αεροδρομίου «Μακεδονία» - enikonomia.gr
share

Ικανοποίηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση του αεροδρομίου «Μακεδονία»

δημοσιεύτηκε:

Την ικανοποίησή της εκφράζει η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για την ολοκλήρωση της σύμβασης παραχώρησης του δικαιώματος αξιοποίησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένου και του αεροδρομίου «Μακεδονία», μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας Fraport.

Ο δήμος σε ανακοίνωσή του στέκεται στο όφελος που θα προκύψει για την πόλη από την ολοκλήρωση της επένδυσης και τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν μέσω αυτής και χαιρετίζει την επιτυχή κατάληξη της διαδικασίας με δεδομένη την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αεροδρόμιο «Μακεδονία», λόγω και της αύξησης του τουριστικού ρεύματος των τελευταίων ετών.

«Η Διοίκηση του Δήμου παραμένει θετική απέναντι σε νέες συνεργασίες που θα συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και την προώθηση του προορισμού «Θεσσαλονίκη». Παράλληλα, προσδοκά ότι η συγκεκριμένη επένδυση θα έχει ως συνέπεια νέες ποιοτικές υπηρεσίες προς τους επιβάτες, νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλλει στην αύξηση των διεθνών αεροπορικών συνδέσεων», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.