Quantcast
Ιndependent: «Kακή ιδέα να κλείσει κανείς διακοπές στην Ελλάδα;» - enikonomia.gr
share

Ιndependent: «Kακή ιδέα να κλείσει κανείς διακοπές στην Ελλάδα;»

δημοσιεύτηκε:

«Είναι κακή ιδέα να κλείσεις διακοπές στην Ελλάδα την τελευταία στιγμή;» είναι ο βασικός τίτλος σε δημοσίευμα της Ιndependent και αναρωτείται τι θα συμβεί αν η Ελλάδα φύγει από την ευρωζώνη.

Σύμφωνα με το άρθρο η Ελένα Σκούπχαμ, αρθρογράφος της Independent, σκέφτεται να κλείσει διακοπές στην Ελλάδα αλλά ο σύζυγός της ανησυχεί τι θα συμβεί σε περίπτωση που Ελλάδα φύγει από το ευρώ…

Πάντως στο άρθρο αναγράφεται πως ο Ιούνιος αποτελεί ιδανικό μήνα για να ταξιδέψει κανείς στην Ελλάδα διότι τα τουριστικά πρακτορεία όπως Thomson, Thomas Cook αλλά και η Ολυμπιακή προσφέρουν στους πελάτες τους οικονομικά διακοπών με άριστες παροχές υπηρεσιών.

Ωστόσο η αρθρογράφος αναφέρει πως είναι απίθανο το ενδεχόμενο να υιοθετήσει η χώρα τη δραχμή πριν το τέλος Ιουνίου ημερομηνία κατά την οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταβάλει 1,6 δισ. ευρώ στο ΔΝΤ.

Επίσης η κ. Σκούπχαμ συμβουλεύει τους τουρίστες σε περίπτωση Grexit το χειρότερο που θα αντιμετωπίσουν οι τουρίστες έχει να κάνει με το γεγονός πως οι ντόπιοι θα σπεύσουν στα πλησιέστερα ATM για να «σηκώσουν» όσα περισσότερα ευρώ μπορούν.

Οπότε καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας μετρητά καθώς τα ΑΤΜ δεν θα έχουν ευρώ ενώ από την άλλη μεριά η ισοτιμία ευρώ – δραχμής θα σας οφελήσει.

Σε περίπτωση διαδηλώσεων ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας είναι να βεβαιωθείται πως έχετε αγοράσει ένα καλό πακέτο από κάποιον τουριστικό πράκτορα που μπορεί να σας εξασφαλίσει ασφαλή και απολαυστική διαμονή…

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.