Quantcast
Καύσωνας "Κλέων": Τι ισχύει σήμερα για delivery και εξετάσεις διπλώματος οδήγησης - enikonomia.gr
share

Καύσωνας “Κλέων”: Τι ισχύει σήμερα για delivery και εξετάσεις διπλώματος οδήγησης

δημοσιεύτηκε:

Αναβάλλονται σήμερα Παρασκευή οι εξετάσεις για άδειες διπλώματος οδήγησης στην Αττική. Tα delivery θα λειτουργήσουν μόνο συγκεκριμένες ώρες λόγω του καύσωνα «Κλέων».

Αναλυτικά:

Τα  delivery 

Όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργείου Εργασίας, όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου και ταυτόχρονα η τιμή του δείκτη υγρασίας διαμορφώνεται σε τουλάχιστον 20%, καθίσταται υποχρεωτική η παύση εργασιών κατά το χρονικό διάστημα 12.00’ – 17.00’ σε χειρωνακτικές εργασίες που εκτελούνται σε εξωτερικό χώρο.

Οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης

Αναβάλλονται λόγω του καύσωνα «Κλέων» οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης που είχαν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, ύστερα από σχετική απόφαση που ελήφθη  από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως επισημαίνεται σε  σχετική απόφαση του  Αρμόδιου Εντεταλμένου Περιφερειακού  Συμβούλου Σπύρου Ευσταθόπουλου «οι υποψήφιοι, που είχαν προγραμματισθεί να εξεταστούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου, μπορούν να επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.