Quantcast
Καύσωνας: Τι θα γίνει με τα προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ αύριο και μεθαύριο – Η ανακοίνωση του e- ΕΦΚΑ - enikonomia.gr
share

Καύσωνας: Τι θα γίνει με τα προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ αύριο και μεθαύριο – Η ανακοίνωση του e- ΕΦΚΑ

δημοσιεύτηκε:

Έκκληση να προσέλθουν στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) νωρίς το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής όσοι έχουν ραντεβού λόγω του καύσωνα απευθύνει με ανακοίνωσή του ο e- ΕΦΚΑ.

Στην ανακοίνωση η διοίκηση του e- ΕΦΚΑ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού σε συνθήκες καύσωνα, ενημερώνει όλους τους ασφαλισμένους που έχουν αύριο και μεθαύριο, 20 και 21 Ιουλίου 2023 προγραμματισμένα ραντεβού στα ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) στις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Λάρισας καθώς και σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές (Στερεά Ελλάδα, νησιά Ιονίου, Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα)-για τις οποίες η Ε.Μ.Υ. δίνει τις υψηλότερες θερμοκρασίες, να προσέλθουν -ανεξαρτήτως ώρας ραντεβού – κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί οι συνεδριάσεις των Επιτροπών έως τις 12 το μεσημέρι.

Ήδη, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση Παροχών & Υγείας έχει δώσει κατευθύνσεις στους Διευθυντές των Τοπικών Διευθύνσεων του e-ΕΦΚΑ προς άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.