Quantcast
Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες - Πότε θα πέσει ο υδράργυρος - enikonomia.gr
share

Καιρός: Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες – Πότε θα πέσει ο υδράργυρος

δημοσιεύτηκε:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα βόρεια, τοπικά περιορισμένη ορατότητα, τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Ιόνιο, θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr.

Αναλυτικά:

Για την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πυκνότερες τις θερμές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία έως 31 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 37 βαθμούς), 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 35 βαθμούς Κελσίου), 22 έως 33 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως τους 37 βαθμούς Κελσίου), 18 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Θερμαϊκό από βορειοδυτικές διευθύνσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και αυξημένα ποσοστά υγρασίας στα παραθαλάσσια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές και βραδινές ώρες μέτριοι 5 μποφόρ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.