Quantcast
share

Καιρός: Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Δευτέρα – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

δημοσιεύτηκε:

Νεφώσεις και τοπικές βροχές θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού την Δευτέρα (9/11), σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες αρχικά στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα ανατολικά από βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο, τις πρωινές ώρες θα φτάσουν πρόσκαιρα τοπικά τα 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές. Συγκεκριμένα, στα βόρεια θα φτάσει τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 16 και 18 βαθμούς, ενώ στο νότιο Αιγαίο ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.