Quantcast
Κακοκαιρία "Ελπίς": 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες των τρένων που εγκλωβίστηκαν - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Ελπίς”: 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες των τρένων που εγκλωβίστηκαν

δημοσιεύτηκε:

Αποζημίωση 1.000 ευρώ θα πάρουν οι επιβάτες των τρένων που εγκλωβίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie dello Stato Italiane Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χθεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Πράγματι, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συμφώνησε να καταβάλει από 1000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα).

Σύμφωνα με το GRTimes η αμαξοστοιχία της γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη είχε ακινητοποιηθεί λόγω του μεγάλου όγκου χιονιού στην Οινόη, από νωρίς το απόγευμα, με τους επιβάτες να περιμένουν μέσα στο κρύο και τους εργαζόμενους να εγκλωβίζονται μη μπορώντας να γυρίσουν σπίτια τους.

Μάλιστα όπως ανέφερε νωρίτερα στο GRTimes ο εργαζόμενος στην έκδοση εισιτηρίων του ΟΣΕ Θήβας Δημήτρης Φρούσιος «όλες οι γραμμές είναι ακινητοποιημένες από την κακοκαιρία και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση άνωθεν για το πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.