Quantcast
Κακοκαιρία "Ελπίς": Πάνω από 5.000 οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Πάνω από 5.000 οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση

δημοσιεύτηκε:

Αρκετές περιοχές της χώρας έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς” καθώς έχουμε ξεπεράσει τις 5.000 βλάβες, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος Τεχνικών ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης μιλώντας στο OPEN.

Όπως είπε ο κ. Μανιάτης σχετικά με το θέμα της ηλεκτροδότησης από χθες το πρωί όλοι οι τεχνικοί βρισκόμαστε στο δρόμο.
” Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους καταναλωτές που ταλαιπωρούνται . Έχουμε ξεπεράσει τις 5.000 βλάβες και αρκετές περιοχές είναι εκτός ηλεκτροδότησης .Το σημαντικότερο πρόβλημα που μας απασχόλησε από χθες το μεσημέρι είναι ότι δεν είχαμε πρόσβαση στα σημεία των περιοχών για να επαναφέρουμε το πρόβλημα που έχει κάθε καταναλωτής”, τόνισε.

Υπήρχαν πολλοί δρόμοι που ήταν κλεισμένοι λόγω αυτοκινήτων και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στα σημεία των περιοχών για να αποκαταστήσουμε την ηλεκτροδότηση σημείωσε και συνεπώς αυτό δυσκόλεψε το έργο μας .

Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας. Ο κ. Μανιάτης ενδεικτικά ανέφερε ότι μερικές από αυτές τις περιοχές είναι ” η Μεταμόρφωση το Ηράκλειο , η Νέα Ιωνία , το Μαρούσι, η Αγία Παρασκευή, ο Διόνυσος, η Εκάλη , η Κηφισιά και ο Χολαργός” .Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι χωρίς ηλεκτροδότηση δεν έχουν μείνει μόνο τα βόρεια προάστια αλλά και άλλες περιοχές όπως είναι η Ηλιούπολη και ο Βύρωνας .
Ο ίδιος είπε ότι δεν γνωρίζει πότε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε αυτές τις περιοχές.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.