Quantcast
Κακοκαιρία «Ελπίς»: Προς κλείσιμο τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα και την Τρίτη – Ανακοινώσεις το απόγευμα - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Προς κλείσιμο τα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα και την Τρίτη – Ανακοινώσεις το απόγευμα

δημοσιεύτηκε:

Το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022 στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς“, εξετάζει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισήμανε ότι προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των παιδιών.

“Με δεδομένο ότι αύριο Δευτέρα και την Τρίτη τα πάντα θα είναι παγωμένα, η πρότασή μου είναι τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά” δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Μιλώντας στην εκπομπή “ΕΡΤ ΣΚ” ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε ότι η “ασφάλεια των παιδιών προέχει των πάντων. Θα το εκτιμήσουμε στην απογευματινή μας συνάντηση στην Περιφέρεια. Η ασφάλεια των παιδιών και από άποψη των μετακινήσεων και από την πλευρά της ιατρικής προέχει καθώς δεν είναι μόνο το χιόνι και ο παγετός αλλά και τα κλειστά παράθυρα στα σχολεία”.

Το θέμα της λειτουργίας των σχολείων τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα οπότε και αναμένεται να χτυπήσει το δεύτερο και ισχυρότερο κύμα της κακοκαιρίας «Ελπίς» θα συζητηθεί στη διευρυμένη διαδικτυακή σύσκεψη της περιφέρειας Αττικής σήμερα το απόγευμα κατόπιν σύσκεψης όπου θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.