Quantcast
Κακοκαιρία "Φίλιππος": Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - enikonomia.gr
share

Κακοκαιρία “Φίλιππος”: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική

δημοσιεύτηκε:

Σε ισχύ τίθενται και σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας “Φίλιππος”.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκλεισε ανώνυμη οδός στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου- Κατεχάκη, έξοδος Καλοπούλα προς Υμηττό.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την Επαρχιακή οδό Εκάλης – Νέας Μάκρης.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 10 μμ την Πέμπτη ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα της Αθηνών-Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (χ/θ 20,060) μέχρι τη χ/θ 58,520 (όρια Ν. Αττικής), στην Αττική Οδό, την Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού και την Περιφερειακή Αιγάλεω


Απαγόρευση κυκλοφορίας στα βαρέα οχήματα και φορτηγά


Επίσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, θα εφαρμοσθούν και οι ακόλουθες διακοπές κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των (3,5) τόνων:

-Στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, από την 56,728η χ/θ (όρια Νομού Αττικής) έως την 135,715η χ/θ (Διόδια Τραγάνας) , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Επίσης από την 121,250η χ/θ έως την 135,715η χ/θ, η κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

-Στη Νέα Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας (Α – 11), από την 1η χ/θ έως την 11η χ/θ, στο ρεύμα κυκλοφορίας από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας προς Π.Α.Θ.Ε. με προορισμό τη Λαμία .

-Στην Παλαιά Εθνική Οδό Χαλκίδας – Θηβών, από την 2η χ/θ έως την 18η χ/θ (Ριτσώνα).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.