Quantcast
Καλαφάτης: Δεν αποτελούν υποδείξεις και παραινέσεις προς τον Μητσοτάκη οι δηλώσεις Σαμαρά - enikonomia.gr
share

Καλαφάτης: Δεν αποτελούν υποδείξεις και παραινέσεις προς τον Μητσοτάκη οι δηλώσεις Σαμαρά

δημοσιεύτηκε:

«Δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα στη ΝΔ» είπε κατηγορηματικά στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας στο ερώτημα αν τα όσα αναφέρει σε χθεσινή συνέντευξή του ο τέως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αποτελούν υποδείξεις και παραινέσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε ο κ. Καλαφάτης στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση», ο καθένας και πόσο μάλλον ένας πρώην πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να τοποθετείται, διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ λειτουργεί υποδειγματικά και πορεύεται με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συνδρομή παλαιότερων και νεότερων στελεχών της και πρόσθεσε: «Σε καμία περίπτωση τα λεγόμενα αυτά δεν έχουν χαρακτήρα είτε υποδείξεως, είτε ακόμα και παραινέσεως”.

Επίσης, ερωτηθείς να σχολιάσει αν η αναφορά του κ. Σαμαρά σε πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί κάλεσμα για πιθανή συνεργασία τους με τη ΝΔ, σε περίπτωση που το κόμμα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο κ. Καλαφάτης είπε ότι είναι αναρμόδιος και ότι δεν έχει το δικαίωμα να ερμηνεύσει και να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων ενός πρώην πρωθυπουργού. Όπως είπε, η ΝΔ, ως αυριανή κυβέρνηση, θα πρέπει να μαζέψει τα αποκαΐδια που θα αφήσει πίσω η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και οι πολιτικές που θα εφαρμόσει να συνδυάζουν την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.