Quantcast
Καμμένος για ΠτΔ: Ότι είπαμε προεκλογικά ισχύει - enikonomia.gr
share

Καμμένος για ΠτΔ: Ότι είπαμε προεκλογικά ισχύει

δημοσιεύτηκε:

Αμετακίνητος από την προεκλογική του θέση ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να προέρχεται από το χώρο της κεντροδεξιάς εμφανίζεται ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος της κυβέρνησης Τσίπρα με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τη σταθερότητα των θέσεων του ίδιου και του κόμματός του για τον πολιτικό χώρο από τον οποίο θα πρέπει να προέρχεται ο υποψήφιος που θα διαδεχθεί τον Κάρολο Παπούλια.

«Μην βιάζεστε αύριο συνεδριάζει η ΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για να αποφασίσει για υποψήφιο πρόεδρο Δημοκρατίας. Ότι είπαμε προεκλογικά ισχύει» ήταν η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αυριανή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος αναμένεται να συζητηθεί και το πρόσωπο που το κόμμα θα προτείνει ως υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αναφορικά με το πρόσωπο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε αργά το βράδυ της Κυριακής τηλεφωνική επικοινωνία με την Ντόρα Μπακογιάννη που ήταν στην Κωνσταντινούπολη και την ενημέρωσε για την πρόταση που κατέθεσε στον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να είναι αυτή υποψήφια για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

 

Πηγή: real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.