Quantcast
Καμμένος: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις κόκκινες γραμμές μας - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις κόκκινες γραμμές μας

δημοσιεύτηκε:

Την πεποίθησή του ότι το κόμμα του θα εισέλθει στη Βουλή εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και παρουσίασε τις παραμέτρους συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι στο Ζάππειο.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι επιπτώσεις των μνημονίων είναι ανθρωπιστικής κρίσης και όχι μόνο οικονομικής και πρόσθεσε ότι πρωταρχικό για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι η διασφάλιση του μέλλοντος της ελληνικής οικογένειας.

«Κρατήσαμε σταθερή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συνεπείς» είπε ο κ. Καμμένος, εκτιμώντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει κριθεί και είπε ότι η διάφορα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ «είναι πάνω από επτά μονάδες».

Κάλεσε τον κόσμο να αποφασίσει να επιλέξει εάν θέλει μια αυτοδύναμη «και αλαζονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» ή «μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις κόκκινες γραμμές, σε θέματα όπως το μακεδονικό, το θέμα της Θράκης, τα εθνικά θέματα».

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα αποδεχθεί «οποιοδήποτε πρόσωπο προτείνει ο κ. Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τόνισε ότι έχει προτάσεις για τον ΠτΔ και πρόσθεσε ότι «θεωρούμε ότι ο ΠτΔ πρέπει να ενώνει τους Έλληνες», ενώ έκανε λόγο για «εμφυλιοπολεμική επιχειρηματολογία της ΝΔ, με την οποία δεν έχουμε καμιά σχέση».

Είπε ακόμη ότι εάν έχει ισχυρό ποσοστό το κόμμα του, δεν θα απαιτηθούν συνεργασίες με αλλά κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τους κκ Παπανδρέου, Βενιζέλο, Σαμαρά και Θεοδωράκη.

Διαβάστε περισσότερα στο enikos.gr

Δείτε τα βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.