Quantcast
Καμμένος: Ζητάμε διαγραφή του ελληνικού χρέους - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Ζητάμε διαγραφή του ελληνικού χρέους

δημοσιεύτηκε:

Για πολιτικές που εξαθλίωσαν την ελληνική κοινωνία έκανε λόγο στην ομιλία του στα Χανιά της Κρήτης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Για να πάρει μπρος η χώρα χρειάζονται απαραίτητα μέτρα τα οποία θα πάρει η επόμενη κυβέρνηση», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος προσέθεσε: «Δεν θα γλυτώσει κανείς από αυτούς που μας έφτασαν εδώ».

Ο κύριος Καμμένος ζήτησε διαγραφή του ελληνικού χρέους υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα μπήκε με δόλο στον μηχανισμό στήριξης και καταλήγοντας: «Μπορούμε να πληρώσουμε αυτά τα χρέη; Η απάντηση είναι όχι. Δεν θα πληρώσουμε αυτά τα χρέη γιατί δεν τα χρωστάει ο ελληνικός λαός»

«Κάποιοι υποστηρίζουν πως θα έρθουν οι αριστεροί να πάρουν τις περιουσίες των Ελλήνων», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας: «Τις περιουσίες δεν τις πήραν οι αριστεροί, τις πήραν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος. Υποστηρίζουν, όμως, κάποιοι πως οι αριστεροί είναι επικίνδυνοι για τα εθνικά θέματα. Ναι, είναι επικίνδυνοι. Γι αυτό εμείς είμαστε εδώ, είμαστε η εγγύηση».

«Εμείς λοιπόν ρίξαμε την κυβέρνηση: 168 και 12 μας κάνει 180. Οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων που άντεξαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.