Quantcast
Καρατζαφέρης «στον ενικό»: Η Ευρώπη δεν δημιουργεί ελπίδα επιβίωσης στη χώρα - enikonomia.gr
share

Καρατζαφέρης «στον ενικό»: Η Ευρώπη δεν δημιουργεί ελπίδα επιβίωσης στη χώρα

δημοσιεύτηκε:

Για την δημιουργία του νέου κόμματος, τις συνεργασίες, την κυβέρνηση, την Ε.Ε., την οικονομία, το ευρώ και το προσφυγικό μίλησε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας, Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε ότι στην Ευρώπη δεν υπάρχει ελπίδα επιβίωσης για την Ελλάδα. «Δεν υπάρχει η υπογραφή μου για μείωση μισθών και συντάξεων. Δεν ζήτησα ούτε καρέκλες ούτε αντιπροεδρία. Έμεινα έξω. Έχω μία συνέπεια. Είμαι ευρωσκεπτικιστής. Εγώ αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η Ευρώπη όπως έχει και όπως πηγαίνει δεν δημιουργεί καμία ελπίδα επιβίωσης στη χώρα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας.

«Με ευρώ πτώχευσα. Μία είναι η συνταγή του ΔΝΤ. Το πρώτο που κάνει είναι υποτίμηση του νομίσματος. Επειδή εδώ το νόμισμα ήταν άλλο και δεν μπορούσε μας έπνιξε. Φοβάται κανείς να θέσει καν το θέμα της δραχμής. Υπάρχουν οι ευρωλάγνοι και οι δραχμολάγνοι. Εγώ στέκομαι στη μέση και μπορώ να συζητήσω και το ένα και το άλλο. Η άποψη μου είναι ότι ποτέ με το ευρώ η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει επάνω», εξήγησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και εκτίμησε ότι ο ελληνικός λαός θα πεινάει περισσότερο με το ευρώ.

Δείτε το Α’ μέρος της εκπομπής:

 

Δείτε το Β’ μέρος της εκπομπής:

 

Δείτε το Γ’ μέρος της εκπομπής:

Πηγή: enikos.gr

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.