Quantcast
Κάρολος: Συναντώ Έλληνες σε πολλά μέρη του κόσμου - Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε τους κοινούς μας αγώνες σε δύο Παγκόσμιους πολέμους - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κάρολος: Συναντώ Έλληνες σε πολλά μέρη του κόσμου – Παυλόπουλος: Δεν ξεχνάμε τους κοινούς μας αγώνες σε δύο Παγκόσμιους πολέμους – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στις συναντήσεις του με πολλούς Έλληνες στα πέρατα του κόσμου αναφέρθηκε κατά τις επίσημες δηλώσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο ο Πρίγκιπας Κάρολος.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος προσκλήθηκε στην Αθήνα από τον κ. Παυλόπουλο και δήλωσε αρχικά ευγνώμων για την πρόσκληση αυτή. Εν συνεχεία υποστήριξε πως «έχω μόνο θερμά λόγια για τη μακρά σχέση των δύο χωρών» και σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε στους Έλληνες που συναντά.

«Πρέπει να σας πω ότι πηγαίνω σε πολλά μέρη του κόσμου και συναντώ πολλούς Έλληνες», επισήμανε ο Πρίγκιπας Κάρολος και υπογράμμισε: «Επίσης κατά το παρελθόν είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ ιδιωτικά την Ελλάδα πάρα πολλές φορές».

Κατόπιν θυμήθηκε μία παλιότερη συνάντηση του με τον κ. Παυλόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συναντηθήκαμε πριν αρκετά χρόνια στην Ιερουσαλήμ ελπίζω ότι θα μας δοθούν και στο μέλλον πολλές ευκαιρίες να τα πούμε».

Από την πλευρά του, ο κ. Παυλόπουλος Αφού καλωσόρισε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, ανέφερε ότι «ποτέ δεν ξεχνάμε τον Λόρδο Βύρωνα, το Ναυαρίνο και τους κοινούς αγώνες που οι δύο χώρες δώσαμε σε δύο Παγκόσμιους πολέμους», ενώ έκανε λόγο για ιστορική επίσκεψη.

Τόνισε, δε, ότι οι δύο χώρες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στον ταραγμένο πλανήτη.

Τέλος πρόσθεσε ότι «είναι γνωστές και οι δικές σας ελληνικές ρίζες, λόγω του πατέρα σας. Ακόμη και ο καιρός σήμερα δείχνει ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.