Quantcast
Κατρούγκαλος σε Καμμένο: Επιφυλάσσομαι για τα στοιχεία που καταθέσατε - Όλα θα είναι στο φως - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος σε Καμμένο: Επιφυλάσσομαι για τα στοιχεία που καταθέσατε – Όλα θα είναι στο φως – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Η στάση της κυβέρνησής μας απέναντι στη νομιμότητα και τα σκάνδαλα είναι δεδομένη. Εκλεγήκαμε με την εντολή να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα διαπλοκής και απέναντι σε κάθε σκάνδαλο η θέση μας δεν είναι διαφορετική, είναι πάντα ίδια, όπου βρίσκουμε περιπτώσεις σκανδάλων τις στέλνουμε στην δικαιοσύνη” ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, μετά την τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

“Υπάρχουν τρία είδη ελέγχου νομιμότητας στη χώρας μας, ο δικαστικός, ο εσωτερικός διοικητικός και ο κοινοβουλευτικός. Είμαστε διατεθειμένοι και σε αυτή την περίπτωση να εξετάσουμε υπό το πρίσμα και των τριών αυτών ελέγχων όποια αμφιβολία υπάρχει σε σχέση με τη νομιμότητα της σύμβασης” πρόσθεσε.

“Είναι προφανές ότι η προετοιμασία μου ήταν σε σχέση με τη γραπτή επερώτηση. Επί των νέων στοιχείων τα οποία καταθέσατε σήμερα προφανώς επιφυλάσσομαι, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω ούτε την εγκυρότητα τους, ούτε αν προέρχονται πράγματι από το υπουργείο Εξωτερικών, όπως δηλώνετε” είπε ο κ. Κατρούγκαλος.


“Θα μελετήσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που θέσατε υπόψιν μας και προφανώς και έχετε και εσείς καθήκον εφόσον θεωρείτε ότι αποτελούν παράνομες πράξεις να τα καταθέσετε και στην δικαιοσύνη” τόνισε.

“Όλα θα είναι στο φως, η εικόνα που έχω μέχρι στιγμής από τον έλεγχο που έχω κάνει, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα, κάποια σκιά νομιμότητας, με κάθε επιφύλαξη για τα καινούργια έγγραφα, που καταθέσατε σήμερα” συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.