Quantcast
Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Έχω αμφιβολία αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία - Αν όμως καταλήξουμε θα περάσει με πλειοψηφία στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Έχω αμφιβολία αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία – Αν όμως καταλήξουμε θα περάσει με πλειοψηφία στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

“Έχω αμφιβολία αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία, αυτό είναι ακόμα ζητούμενο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν καταλήξουμε σε συμφωνία αυτή θα περάσει στη Βουλή, γιατί αν καταλήξουμε σε συμφωνία θα είναι εθνικά συμφέρουσα” δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Διαμορφώνεται ένα θετικό momentum αυτή τη στιγμή, δεν είναι δεδομένο ότι θα φτάσουμε σε συμφωνία, αλλά δεν έχουμε μέχρι τώρα δει αρνητικά εμπόδια” τόνισε.

“Έχω αμφιβολία αν θα καταλήξουμε σε συμφωνία, αυτό είναι ακόμα ζητούμενο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αν καταλήξουμε σε συμφωνία αυτή θα περάσει στη Βουλή, γιατί αν καταλήξουμε σε συμφωνία θα είναι εθνικά συμφέρουσα. Αν καταλήξουμε θα υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θέλω να ελπίζω ότι θα συμπεριλαμβάνει και τους ΑΝΕΛ” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.