Quantcast
Κατρούγκαλος: Επιστροφή στο Δημόσιο για 3.500 απολυμένους - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος: Επιστροφή στο Δημόσιο για 3.500 απολυμένους

δημοσιεύτηκε:

Την επιστροφή 3.500 υπαλλήλων- μόνιμων ή αορίστου χρόνου-στο Δημόσιο προαναγγέλλει σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής ο αναπληρωτής Υπουργός, Γιώργος Κατρούγκαλος.

«Όλοι οι απολυμένοι, μόνιμοι υπαλληλοι ή με σχέση αορίστου χρόνου- περίπου 3500 είναι- θα επιστρέψουν στη δουλειά τους», ανέφερε ο κ.Κατρούγκαλος ο οποίος προσέθεσε πως: «ο τρόπος άρσης των απολύσεων θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό στις προγραμματικές δηλώσεις».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής Υπουργός σημείωσε πως ο νόμος Μητσοτάκη για την διαθεσιμότητα θα καταργηθεί, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως κρίνει αναγκαία την κινητικότητα: «δεν είναι αναγκαστικό να πάνε όλοι στις ίδιες θέσεις πίσω».

Η αξιολόγηση, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου θα προχωρήσει: «Ως κόμμα της Αριστεράς είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να μεταρρυθμίσουμε τη Δημόσια Διοίκηση με τον ίδιο τρόπο που ο Νίξον ήταν ο μόνος που μπορούσε να πάει στην Κίνα» και συμπλήρωσε: «Στο παρελθόν όλοι ήταν άριστοι. Ένα τέτοιο σύστημα αξιολόγησς που τους βγάζει όλους άριστους δεν έχει νόημα».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.