Quantcast
Κατρούγκαλος: Το «Όχι» του ελληνικού λαού είναι παρακαταθήκη - enikonomia.gr
share

Κατρούγκαλος: Το «Όχι» του ελληνικού λαού είναι παρακαταθήκη

δημοσιεύτηκε:

Το «Όχι» του ελληνικού λαού είναι παρακαταθήκη «αλλά ο δεύτερος πόλος ήταν η αναγκαστική υποχώρηση της κυβέρνησης για να μην καταρρεύσει η χώρα» δήλωσε ο νέος υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Σε δηλώσεις του ο κ.Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι τα περιθώρια είναι ελάχιστα για τις προαπαιτούμενες δράσεις, αναφέροντας πάντως ότι για τη συμφωνία μέχρι το Σεπτέμβριο υπάρχουν περιθώρια.

«Ο ΟΟΣΑ πράγματι είναι σύμμαχος στην προσπάθεια να υπερασπίσουμε τις συλλογικές συμβάσεις. Έχουμε υποχρέωση να λύσουμε το Ασφαλιστικό και αυτό είναι δική μας εργασία και όχι των ξένων.Είμαι χαρούμενος που παίρνω τη σκυτάλη από τον Πάνο και τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης (Στρατούλης) είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τη βοήθεια που υποσχέθηκε. Είναι απαραίτητο να υπάρξει η ενότητα της Αριστεράς. Είμαι χαρούμενος που ο Παύλος Χαϊκάλης θα είναι μαζί μου. Συμμερίζομαι τις επιφυλάξεις του κ. Ρωμανιά. Μου υπέβαλε παραίτηση του, αλλά τον παρακάλεσα να μείνει στη θέση του και ελπίζω να ανταποκριθεί» τόνισε ο κ.Κατρούγκαλος

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.