Quantcast
Κικίλιας: Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτοί οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν στο Μάτι να ταλαιπωρούνται - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κικίλιας: Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτοί οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν στο Μάτι να ταλαιπωρούνται – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Πριν από έναν χρόνο και αυτές τις ημέρες είναι η τραγική επέτειος, χάσαμε 102 ανθρώπους. Με έναν τραγικό τρόπο, με προφανείς ευθύνες του ελληνικού κράτους. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους κατάφεραν μέσα σε αυτό το δράμα να επιβιώσουν. Δεν μπορώ να ανεχθώ αυτοί οι άνθρωποι που κατάφεραν να επιβιώσουν να ταλαιπωρούνται” δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας,μετά την επίσκεψή του στον ΕΟΠΥΥ.

“Άρα, αύριο συγκαλώ έκτακτα το ανώτατο υγειονομικό συμβούλιο, το οποίο παίρνει απόφαση για αυτούς τους ανθρώπους, τα επιθέματα, τις σιλικόνες, τις αλοιφές που χρειάζονται και ότι άλλο προκύπτει με βάση τις γνωματεύσεις των γιατρών. Θα μπορούν να πηγαίνουν στην περιφερειακή διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ της περιοχής τους ή εδώ στην κεντρική υπηρεσία και με τη γνωμάτευση του γιατρού ότι έχουν νοσηλευτεί για εγκαύματα και τη χρήση των συγκεκριμένων υλικών που απαιτείται, θα τα παίρνουν δωρεάν από τον ΕΟΠΥΥ” τόνισε.

“Δεν μπορεί να είναι ανεκτό από την ελληνική Πολιτεία αυτοί οι άνθρωποι να ταλαιπωρούνται έτσι” κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.