Quantcast
Κικίλιας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας - enikonomia.gr
share

Κικίλιας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι κυβέρνηση Εθνικής Ελλάδας» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας ότι «η ΝΔ θα εργαστεί για τη μέγιστη κοινωνική συμμαχία ακόμα και αν είναι αυτοδύναμη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, επισημαίνει ότι το αίτημα για εκλογές παραμένει, εξηγώντας ότι «όταν το 92,4% δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον της Ελλάδας, οι εκλογές είναι αίτημα της κοινωνίας».

Ερωτηθείς, από την εμπειρία του ως υπουργού Δημόσιας Τάξης, «αν η τρομοκρατία έχει τις ρίζες της στην άκρα Αριστερά όπως υποστήριξε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης» απήντησε σχηματικά λέγοντας: «Αν ανατρέξετε στο πώς αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά οι καταδικασμένοι για τρομοκρατικές ενέργειες στη χώρα μας, θα βρείτε την απάντηση».

Αναφερόμενος στην κόντρα Τόσκα- αστυνομικών, ο κ. Κικίλιας υποστηρίζει ότι «ο κ. Τόσκας είναι ο υπουργός που κριτικάρει δημόσια τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας».

Τέλος, για την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική για την υπόθεση του Noor-1 που απορρίφθηκε από την κυβέρνηση, δηλώνει ότι «η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» και αναφερόμενος και στην πρόθεση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την περίοδο «Βαρουφάκη», ο κ. Κικίλιας υπογραμμίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι Έλληνες δικαιούνται να μάθουν την αλήθεια και θα την μάθουν».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.