Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ελπίζω ότι στη Βάρνα θα πρυτανεύσει η λογική και η Τουρκία θα περιοριστεί σε κινήσεις που δεν προκαλούν - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Ελπίζω ότι στη Βάρνα θα πρυτανεύσει η λογική και η Τουρκία θα περιοριστεί σε κινήσεις που δεν προκαλούν

δημοσιεύτηκε:

“Ελπίζω ότι στη Βάρνα θα πρυτανεύσει η λογική και η Τουρκία θα περιοριστεί σε κινήσεις που δεν προκαλούν, που δεν μας δημιουργούν προβλήματα” δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Ο Ερντογάν παρότι φαίνεται ότι έχει ξεφύγει, έχει μια συγκεκριμένη στρατηγική, μια επιθετική στρατηγική, μη αποδεκτή σταρτηγική στον Δυτικό κόσμο. Το ερώτημα είναι εμείς έχουμε δική μας στρατηγική; Σε αυτήν υπακούει όλη η ελληνική κυβέρνηση, έχει κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ο κ. Τσίπρας απέναντι στα υπόλοιπα κόμματα για να υπάρχει μια εθνική γραμμή; Φοβάμαι πως όχι” ανέφερε.

“Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, δεν πρέπει να φοβόμαστε, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Η λέξη ανησυχία θα ήθελα να αντικατασταθεί με την εγρήγορση. Η εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.