Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Μείζον πολιτικό θέμα με το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Μείζον πολιτικό θέμα με το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

δημοσιεύτηκε:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλιας μιλώντας στoν Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αποκάλυψε το θέμα της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί στις 12 και μισή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το θέμα είναι το ταξίδι του κ. Τσίπρα, του Πρωθυπουργού, από την Λισαβόνα στο Παρίσι, οι συναντήσεις που έκανε εκεί και σίγουρα πάντως, πρώτα απ’ όλα η λίστα των επιβαινόντων και σε ότι αυτό μεταφράζεται», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Και πρόσθεσε: «Αποκτά και άλλη διάσταση αυτό το ταξίδι. Εγώ θα κάνω συγκεκριμένα ερωτήματα στον εκπρόσωπο Τύπου της κυβέρνησης από την έκτακτη συνέντευξη Τύπου. Αν ο κ. Τζανακόπουλος σήμερα δεν απαντήσει στα ερωτήματα αυτά, τότε η σιωπή του ή η υπεκφυγή είναι για μας ομολογία ενοχής. Τίθεται μείζον πολιτικό θέμα. Προφανώς υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά τα οποία ήθελε η κυβέρνηση να δουν το φως της δημοσιότητας. Να θυμίσω ότι είναι πρώτη φορά που δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από ταξίδι Πρωθυπουργού».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.