Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Το κουστούμι είναι πολύ στενό για την κυβέρνηση - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Το κουστούμι είναι πολύ στενό για την κυβέρνηση

δημοσιεύτηκε:

“Όλη η Λέσβος είναι κλειστή σήμερα. Αυτά που τραβάνε οι συμπολίτες μας οι νησιώτες στη Λέσβο και η διαμαρτυρία τους και αυτό που θέλουν να πουν στον Πρωθυπουργό, μπορεί να το φρενάρει μία ή δύο ή 15 διμοιρίες των ΜΑΤ;” δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Καμπουράκη.

“Διαφαίνεται ότι όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν πίσω από ένα πέπλο δήθεν αριστερού προοδευτισμού, γιατί είναι η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα και κρίνεται για αυτά που είπαν πριν και αυτά που κάνουν μετά. Φαίνεται ότι το κουστούμι είναι πολύ στενό για αυτούς, ότι θα ήθελαν αν είναι δυνατόν να κυβερνούν διαφορετικά με ελευθερία κινήσεων, η οποία να φτάνει και να παρεμβαίνει παντού. Αυτό είναι μη αποδεκτό σε μια δυτική Δημοκρατία. Καλά θα κάνουν να το καταλάβουν αυτό” τόνισε.

“Η ΝΔ απέδειξε τι μπορεί να κάνει με τη φορολογία και εν μέσω κρίσης και μονομερώς, μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση σε όλη τη χώρα και τη φορολογία στο πετρέλαιο θέρμανσης και όχι μόνο” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.