Quantcast
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών - Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός- Πώς οι αστυνομικοί σταμάτησαν την τρελή πορεία του- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη - enikonomia.gr
share

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθηνών – Λαμίας: Νεκρός ο οδηγός- Πώς οι αστυνομικοί σταμάτησαν την τρελή πορεία του- ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

δημοσιεύτηκε:

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε νωρίτερα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός δεν συμμορφωνόταν στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη θα τελείωνε, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν από τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο, κλείνοντας τον δρόμο με περιπολικά και ένα φορτηγό.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δυο περιπολικά και το φορτηγό. Ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι νεκρός, ενώ ο οδηγός του φορτηγού έχει τραυματιστεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: enikos.gr – lamiareport.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.