Quantcast
Κίνηση: «Αδειάζει» η Αθήνα – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - enikonomia.gr
share

Κίνηση: «Αδειάζει» η Αθήνα – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

δημοσιεύτηκε:

Η Αθήνα «αδειάζει» καθώς οι εκδρομείς του τριημέρου εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. Αυξημένη είναι η κίνηση στις εξόδους των Εθνικών Οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται και ο Κηφισός.

Στον Κηφισό υπήρξε νωρίτερα τροχαίο με σύγκρουση οχημάτων στο ύψος του Κολωνού και στο ρεύμα προς Λαμία.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι κάτοικοι της πόλης κάνουν τις αγορές τους για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Εκτός από την Αττική Οδό, κίνηση παρατηρείται και στην Λεωφόρο Αθηνών από το Δαφνί μέχρι τα Διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Τροχαίο συνέβη νωρίτερα και στην Αττική Οδό στο ύψος της Κηφισίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Μπορεί τα εμπλεκόμενα οχήματα να έχουν απομακρυνθεί από το σημείο, όμως, παραμένουν οι μεγάλες καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, παραμένουν  οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30΄από Κύμης μέχρι Μεταμόρφωση (έξοδος για Λαμία).

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο – 60.000 αυτοκίνητα έχουν φύγει από την Αττική

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Αποκριάς με την κίνηση στις Εθνικές Οδούς να είναι αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6 το απόγευμα πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 59.874 αυτοκίνηταΓεμάτα αναχωρούν προς κάθε προορισμό πλοία και λεωφορεία των ΚΤΕΛ. Η πλειονότητα των νεότερων επιλέγει την Πάτρα, ενώ οι μεγαλύτεροι ήδη φροντίζουν για το σαρακοστιανό τραπέζι.

Στο μεταξύ «προθέρμανση» ενόψει της νέας τουριστικής χρονιάς του 2024 θα κάνουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και οι ελληνικοί προορισμοί τα δυο τριήμερα, της αποκριάς και της 25ης Μαρτίου, με τον εγχώριο τουρισμό να δίνει σε αυτή τη συγκυρία ψήφο εμπιστοσύνης σε ηπειρωτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.