Quantcast
Κόντρα Σταϊκούρα - Τσακαλώτου στη Βουλή - Πώς η συζήτηση έφτασε στο... Pretty Woman - enikonomia.gr
share

Κόντρα Σταϊκούρα – Τσακαλώτου στη Βουλή – Πώς η συζήτηση έφτασε στο… Pretty Woman

δημοσιεύτηκε:

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σημείο έντονης αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον προκάτοχό του Ευκλείδη Τσακαλώτο αποτέλεσε η προστασία της πρώτης κατοικίας με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ να κλέβει για μια ακόμα φορά την παράσταση με αναφορές στον Ρίτσαρντ Γκιρ και το Pretty Woman.
Θέλοντας να απαντήσει στις κατηγορίες που του απέδωσε όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Σταϊκούρας για την άρση προστασίας πρώτης κατοικίας, ο κ. Τσακαλώτος χαρακτήρισε ως τεράστιο ψέμα και κατρακύλα της Δημοκρατίας το επιχείρημα ότι επί των ημερών του ήρθη η προστασία.
“Εσείς κ. Σταϊκούρα καταργείτε την προστασία. Γιατί το κάνετε; Είναι άποψή σας ή άποψη των θεσμών; Είναι δική σας πολιτική; Μήπως μιμείστε τον Άδωνι που έλεγε ότι δεν θα μου κλέψει την δόξα ο Τόμσεν; Δεν καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος δεν θα μπορεί να πληρώνει τα δάνεια του; Το νομοσχέδιο είναι σαν αυτό που έκανε ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο Pretty Woman. Κατέστρεφε επιχειρήσεις ώσπου τον έπεισε η Τζούλια Ρόμπερτς να μην το κάνει» είπε ο κ. Τσακαλώτος ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Σταϊκούρα είπε: «Εσείς είστε ο πρώιμος Ρίτσαρντ Γκιρ. Από εσάς η Τζούλια Ρόμπερτς δεν πέρασε ποτέ».
Απαντώντας ο κ. Σταϊκούρας τόνισε ότι «με την λέξη «ψεύτης» έχει ταυτιστεί η αξιωματική αντιπολίτευση. “Λέτε ότι λέω ψέματα. Δεν ήμουν εγώ αυτός που είχε δεσμευθεί ότι θα παραιτηθεί εάν μειωθεί το αφορολόγητο και δεν το έκανε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την δήλωση ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί και για κοινωνικούς λόγους» είπε.

Πηγή: real.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.