Quantcast
Κόντρα Τσακαλώτου με Σταϊκούρα και Βορίδη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κόντρα Τσακαλώτου με Σταϊκούρα και Βορίδη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Άναψαν» τα αίματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον εισηγητή της ΝΔ για τα οικονομικά, Χρήστο Σταϊκούρα και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη.

Μετά την εισήγηση του κ. Σταϊκούρα για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε τον λόγο και από τα έδρανα της Βουλής ανέβασε τους τόνους.

«Είπατε πολλές φορές κ. Σταϊκούρα τη λέξη “ψεύτης”, ότι “λέτε ψέματα”. Εγώ σας προκαλώ για ένα θέμα, να πάρετε τα πρακτικά και να πείτε που λέω ότι τα μεγάλα πλεονάσματα είναι καλό πράγμα», είπε και πρόσθεσε: «Όταν μου το δείξετε αυτό, εγώ θα σας ζητήσω συγγνώμη. Αν δεν το δείτε όμως, θα πείτε εσείς ο ίδιος ότι είστε ψεύτης».

«Ποτέ δεν είπα ότι τα πλεονάσματα είναι καλό πράγμα», είπε για δεύτερη φορά ο κ. Τσακαλώτος για να μιλήσει στη συνέχεια και για το θέμα της παραίτησης σε περίπτωση μείωσης του αφορολόγητου αναφερόμενος σε τοποθέτηση του κ. Βορίδη.

«Όσο για την παραίτηση, δεν περίμενα ποτέ από εσάς κ. Βορίδη να φθάσετε στο επίπεδο του κ. Λοβέρδου και να λέτε για παντελονάτους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.