Quantcast
«Παλαιοχριστιανός»: Μέχρι και σήμερα πληρώνεται κανονικά με μισθό πάνω από 1.000 ευρώ ο 46χρονος - enikonomia.gr
share

«Παλαιοχριστιανός»: Μέχρι και σήμερα πληρώνεται κανονικά με μισθό πάνω από 1.000 ευρώ ο 46χρονος

δημοσιεύτηκε:

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι διαπιστώθηκε πως ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, που ζουν σε μία καλύβα που στο εσωτερικό της κρύβει ένα λαγούμι 30 μέτρων, στην Κορινθία, εργάζεται στον δήμο Ερέτριας, στον τομέα της καθαριότητας, με τηλεργασία, με μισθό που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Παρασκευή Αμερικάνου, η οποία μίλησε στον ΑΝΤ1, σε μία προσπάθεια της νέας διοίκησης να «νοικοκυρέψουν» τον δήμο τους, είχαν αποφασίσει να γνωρίσουν όλους τους υπαλλήλους.

«Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ψάξαμε για τον συγκεκριμένο υπάλληλο επειδή δεν παρουσιαζόταν στον χώρο της εργασίας του, και καταλάβαμε πως κάτι δεν πάει καλά. Από ερωτήσεις που έχουμε κάνει και εμείς, είναι ότι δούλευε εξ’ αποστάσεως. Επειδή είχε κάποια προβλήματα υγείας, όπως μας είπαν, του είχαν δώσει να κάνει κάποιες εργασίες με αυτόν τον τρόπο. Αυτές τις απαντήσεις μας έδωσαν».

Μάλιστα, όταν επικοινώνησε η ίδια η κα Αμερικάνου, έπειτα από εντολή του δημάρχου της περιοχής, με τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών, του ζήτησε την φυσική του παρουσία στον χώρο εργασίας του.

«Μου έλεγε “είναι δύσκολο για εμένα, δεν μπορώ”, και του απάντησα πως αυτή είναι η απόφαση της νέας διοίκησης. Δεν έχει έρθει μέχρι και σήμερα. Από τον Ιανουάριο τον καλέσαμε σε απολογία και προχωρήσαμε σε ό,τι προβλέπει ο νόμος. Μέχρι και σήμερα, πληρώνεται κανονικά, γιατί πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.