Quantcast
Κορκίδης: Ελπίδα οι προγραμματικές δηλώσεις να ταυτίζονται με τις προεκλογικές εξαγγελίες - enikonomia.gr
share

Κορκίδης: Ελπίδα οι προγραμματικές δηλώσεις να ταυτίζονται με τις προεκλογικές εξαγγελίες

δημοσιεύτηκε:

O επιχειρηματικός κόσμος τελεί σε αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, με την ελπίδα ότι θα ταυτίζονται με τις προεκλογικές εξαγγελίες, δήλωσε  σήμερα  ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Β. Κορκίδης.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους ευρωπαίους εταίρους ο κ. Κορκίδης ανέφερε πως όσο η Ελλάδα θα βρίσκεται στο προσκήνιο της διεθνούς και ευρωπαϊκής επικαιρότητας, η διαπραγμάτευση θα εκκρεμεί και η πολιτική αμφισβήτηση θα μονοπωλεί τη καθημερινότητά μας, η ελληνική αγορά θα βρίσκεται σε απραξία.

«Ο ΕΣΕΕ ως θεσμικός εκπρόσωπος του ελληνικού εμπορίου και κοινωνικός εταίρος επιθυμεί την επίτευξη μιας αμοιβαίας πολιτικής και οικονομικής συμφωνίας, που θα ανταποκρίνεται στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις, αλλά και στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε.

O ίδιος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι είναι πλέον σαφές, ότι η Ευρώπη θα πρέπει να βάλει φρένο στις περιοριστικές πολιτικές και αντί της λιτότητας την οποία με τη πάροδο του χρόνου το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία των αδύναμων οικονομικά χωρών δεν μπορούν να αντέξουν, να προκρίνει ένα δυναμικό αναπτυξιακό πλαίσιο.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.