Quantcast
Κορονοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι τις ημέρες των εορτών για την τήρηση των μέτρων – 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Σαρωτικοί έλεγχοι τις ημέρες των εορτών για την τήρηση των μέτρων – 10.000 αστυνομικοί στους δρόμους

δημοσιεύτηκε:

Εκτεταμένοι θα είναι οι έλεγχοι κατά την περίοδο των εορτών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρούνται τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΣΚΑΪ, 10.000 αστυνομικοί θα είναι καθημερινά στους δρόμους, από τώρα και έως τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «η ΕΛ.ΑΣ. όλη αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το 95% των ελέγχων. Έχει πάρει πάνω της πολύ μεγάλο βάρος και το ίδιο θα κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. με αυταπάρνηση τις επόμενες γιορτινές ημέρες».

Ο κ. Θεοδωρικάκος πρόσθεσε ότι «οι αστυνομικοί θα έχουν μια διπλή αποστολή: την τάξη και την ασφάλεια αλλά και τον έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού».

Ο ίδιος τόνισε ότι «είναι ευθύνη όλων μας να τους βοηθήσουμε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Κάνουν τη δουλειά τους πολιτισμένα, ανθρώπινα, αλλά και με αυστηρότητα. Γιατί με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών δεν επιτρέπεται να παίζει κανένας”.

Κάλεσε τους πολίτες να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν.

Οι δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τους ελέγχους κατά την εορταστική περίοδο, έγιναν από το Μαρκόπουλο όπου βρέθηκε για να παραλάβει 113 επιπλέον περιπολικά για την ενίσχυση της Άμεσου Δράσης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.