Τους 17 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι εξέπνευσε 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία. Σημειώνεται ότι νωρίτερα κατέληξε και ένας 64χρονος στο νοσοκομείο του Ρίου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, ο 64χρονος άνδρας έδωσε μάχη στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης για 11 ημέρες. Οι θεράποντες ιατροί του στο νοσοκομείο του Ρίου είχαν χορηγήσει και αντιικό φαρμάκου, που είχε χρησιμοποιηθεί στην καταπολέμηση του Έμπολα, ωστόσο, δεν υπήρξαν θετικά αποτελέσματα.
Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος ήταν επαφή των εκδρομέων στους Αγίους Τόπους, καθώς στο γκρουπ βρισκόταν η σύζυγός του. Ο 64χρονος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα.
Κορονοϊός: Στους 17 οι νεκροί – Κατέληξε 78χρονος στο Σωτηρία
δημοσιεύτηκε:
14:42
, 23 Μαρτίου 2020
Επικαιρότητα
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα
2 ώρες πριν
ΕΚΤ: Τα οφέλη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα σταθερά επιτόκια για ολόκληρο το 2026
ENIKOS NETWORK
Σαλαμίνα: Έρευνες σε σπίτια και καταστήματα έβγαλαν «λαβράκια» – Δύο συλλήψεις, κατασχέθηκαν όπλα και φυσίγγια
