Quantcast
Κορονοϊός: Το Μεγανήσι κατατάσσεται στα πρώτα covid-free νησιά της χώρας -Τι δηλώνει ο δήμαρχος Παύλος Δάγλας - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Το Μεγανήσι κατατάσσεται στα πρώτα covid-free νησιά της χώρας -Τι δηλώνει ο δήμαρχος Παύλος Δάγλας

δημοσιεύτηκε:

Το Μεγανήσι κατατάσσεται, πλέον, στα πρώτα covid-free νησιά της χώρας με τον δήμαρχο Παύλο Δάγλα να δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «στην τρέχουσα συγκυρία ανοίγει νέα σελίδα και πλέον αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και ασφάλεια». Μάλιστα, ο κ. Δάγλας παρέθεσε στοιχεία και για την πορεία των εμβολιασμών λέγοντας πως «έγινε μία τιτάνια προσπάθεια, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εμβολιαστούν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών» και επισημαίνοντας ότι «στις 4 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε η 2η φάση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού για 445 άτομα».
«Επίσης, την ίδια ημέρα, έγινε η 1η δόση του εμβολίου σε 167 κατοίκους, ώστε στις 24 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία θα ολοκληρωθεί για αυτούς η 2η φάση, έτσι το ποσοστό των εμβολισμένων πολιτών στο Μεγανήσι, θα ανέλθει στο 85%», συμπλήρωσε ο δήμαρχος του νησιού, ο οποίος έσπευσε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Δήμου, τον αγροτικό ιατρό Νίκο Δημητρέλλο και το νοσοκομείο Λευκάδας που προσέφερε βοήθεια στην ομάδα των ιατρών που πραγματοποίησαν του εμβολιασμούς, για την βοήθεια και την στήριξη του εγχειρήματος.
Κοντά στο Μεγανήσι, covid-free νησάκια είναι πλέον ο Καστός και ο Κάλαμος όπου οι λιγοστοί κάτοικοι έχουν εμβολιαστεί.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.