Quantcast
Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου εν μέσω καύσωνα - enikonomia.gr
share

Κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου εν μέσω καύσωνα

δημοσιεύτηκε:

Εν μέσω καύσωνα κορυφώνεται η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου, που σπεύδουν να φύγουν από την Αθήνα με προορισμό τα νησιά. Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες η κίνηση στα λιμάνια να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω της αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο λιμενάρχης του Πειραιά αποφάσισε να δώσει 10λεπτη παράταση στον απόπλου των πλοίων, το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να προλάβουν όλοι οι ταξιδιώτες να μπουν στα καράβια για τους καλοκαιρινούς προορισμούς τους.

Συγκεκριμένα, από τον Πειραιά θα διεξαχθούν 29 δρομολόγια πλοίων, από τη Ραφήνα 15, από το λιμάνι του Λαυρίου 7 ενώ για Αργοσαρωνικό θα γίνουν από τον Πειραιά 48 δρομολόγια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, την Πέμπτη αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 26 πλοία με 30.353 επιβάτες, από τη Ραφήνα 14 πλοία με 8.015 επιβάτες και από το Λαύριο έφυγαν 5 πλοία με 1.812 επιβάτες.

“Καμίνι” η χώρα – Σε ποιες περιοχές η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 40 βαθμούς κελσίου

Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική “επισκέπτονται” τη χώρα μας, φέρνοντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες και δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι εκτιμώμενες μέγιστες θερμοκρασίες για σήμερα το μεσημέρι θα φτάσουν τους 39 – 40 ⁰C, σύμφωνα με το meteo.gr.

Δείτε τον σχετικό χάρτη:

Συγκεκριμένα, ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε Θεσσαλία και Νότια Κρήτη, ενώ σε Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 37-38 βαθμούς Κελσίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.