Quantcast
Κοτζιάς: Τα e-mail που κατέθεσε ο Καμμένος μόνο μυστικές υπηρεσίες μπορούν να τα βρουν - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Κοτζιάς: Τα e-mail που κατέθεσε ο Καμμένος μόνο μυστικές υπηρεσίες μπορούν να τα βρουν – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σαφείς υπαινιγμούς για συνεργασία του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με μυστικές υπηρεσίες είτε ελληνικές είτε ξένες άφησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Ο κ. Κοτζιάς έκανε εκτενή αναφορά στην υπόθεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μεταξύ διπλωματών που κατέθεσε προ ημερών ο κ. Καμμένος στη Βουλή, υποστηρίζοντας τότε ότι άφηναν βαριά σκιά για τον ρόλο του κ. Κοτζιά στην υπόθεση ανάθεσης του έργου για τις βίζες.

«Κατατέθηκαν e-mail από κάποιον βουλευτή με επιχείρημα ότι ο Κοτζιάς κατέστρεψε τα e-mail των διπλωματών αλλά εγώ που είμαι μάγκας και έχω φίλους διπλωμάτες τα έσωσα.Παίρνω και εγώ να δω αυτά τα e-mails και βλέπω οτι προέρχονται από έναν server που δεν τον ήξερα και κατευθύνονται σε ένα e-mail μιας ιδιωτικής συζήτησης” είπε αρχικά ο κ. Κοτζιάς και πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί e-mails βρίσκονται σε αμερικάνικους servers που δεν έχουν σχέση με το υπουργείο εξωτερικών και ότι για να χακαριστουν απαιτείται η συμβολή της ΕΥΠ ή οι μυστικές υπηρεσίες Ρώσσων ή Κινέζων.

“Ρώτησα ειδικούς στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Για να μπεις σε αμερικανικό σέρβερ χρειάζεσαι τον χάκερ της ΕΥΠ ή ξένες μυστικές υπηρεσίες.Αρα ή έχουμε πλαστογράφηση κειμένων ή έχουμε υποκλοπή σε συνεργασία με βάση αυτών που λένε οι ειδικοί» πρόσθεσε.

Ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών κάνοντας λόγο για δυνάμεις που θέλουν να υποβαθμίσουν την προσωπικότητα του αντιπάλου και να επικρατήσουν οι συκοφαντίες. “Έχει χαθεί το μετρό και ορισμένοι λειτουργούν με μεθόδους εκτός της Δημοκρατίας.Η συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίστηκε προδοτική και ότι ο αρχιτέκτονας της προδοσίας τα πιάνει. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Δημόσια έκκληση για εκτέλεση” είπε.

Πηγή: real.gr

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.