Quantcast
Κουτσούμπας: Καλούμε τον λαό να γυρίσει την πλάτη στην κάλπικη πόλωση - BINTEO - enikonomia.gr
share

Κουτσούμπας: Καλούμε τον λαό να γυρίσει την πλάτη στην κάλπικη πόλωση – BINTEO

δημοσιεύτηκε:

«Να γυρίσει την πλάτη στην κάλπικη πόλωση, να απαιτήσει να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του, να οργανώσει την δική του αντεπίθεση με το ΚΚΕ μπροστά», κάλεσε τον λαό ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του κρατικού προϋπολογισμού.

«Ο κ. Τσίπρας μας λέει ότι τα δύσκολα πέρασαν και ότι τελείωσαν τα μνημόνια , πως η νέα σελίδα της μεταμνημονιακής ανάπτυξης είναι για όλους γιατί τάχα ανακτήσαμε την κυριαρχίας μας. Λίγο ακόμη και θα αναφωνήσει με τον φίλο του τον Αμερικανό πρέσβη η Ελλάδα στους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά,, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος ξέρει από fake news. «Καταλαβαίνει ότι υπόσχεστε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Γι αυτό αναγκάζεστε να έχετε μαζί κλακαδόρους για να σας επευφημούν», σημείωσε.

Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι «το μνημόνιο είναι πανταχού παρών» γιατί παραμένουν όλα τα μνημονιακά μέτρα που αποτελούν την «καύσιμη ύλη» για τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση να χαρακτηρίζονται ως «ανακούφιση» και «αναδιανομή υπέρ του λαού» ορισμένα ψίχουλα.
«Το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων έχει πέσει στο μισό…Καλείτε τους εργαζόμενους να χειροκροτήσουν τα μεγάλα πλεονάσματα που έχετε πετύχει συσκοτίζοντας ότι αυτά δημιουργήθηκαν από το δικό τους αίμα», ανέφερε.

Όπως είπε ο κ. Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, επιλογή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ είναι για τον λαό μια επιλογή ανάμεσα στον καλύτερο δήμιο, προειδοποιώντας πως διαλέγοντας το «μικρότερο κακό» θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο. Πρόσθεσε πως απέναντι βρίσκεται η πρόταση του ΚΚΕ που είναι ρεαλιστική, αναγκαία και ικανοποιεί το σύνολο των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.