Quantcast
Κουτσούμπας σε εκπροσώπους ομοσπονδιών και σωματείων: Εμείς δεν υποστηρίζουμε γενικά τα αιτήματά σας στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Κουτσούμπας σε εκπροσώπους ομοσπονδιών και σωματείων: Εμείς δεν υποστηρίζουμε γενικά τα αιτήματά σας στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

«Εμείς δεν υποστηρίζουμε γενικά τα αιτήματά σας, μέσα στη Βουλή και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, αλλά και έξω στο δρόμο » είπε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών και των σωματείων, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ), την Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος (ΟΜΕ) και Σωματείων από τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, τη ΛΑΡΚΟ, τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, την COSCO.

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.


«Δηλαδή, η κατεύθυνση που έχουμε δώσει είναι όλες οι δυνάμεις να βρίσκονται έξω, στους δρόμους του αγώνα μαζί σας, γιατί στηρίζουμε τα αιτήματά σας. ‘Αλλωστε εσείς είστε, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, η ναυαρχίδα της ελληνικής βιομηχανίας.

Είτε πάρουμε τα πετρέλαια, τα λιπάσματα, το σιδηρονικέλιο της ΛΑΡΚΟ, τα ναυπηγεία, το λιμάνι της COSCO, τα αμυντικά συστήματα και την ελληνική αμυντική βιομηχανία, αυτό που εκπροσωπείτε είναι η ελληνική βιομηχανία, αυτό που λέμε παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, που βασικά είναι το εργατικό, το τεχνικό προσωπικό, όλοι εσείς δηλαδή, οι εργαζόμενοι που παράγετε αυτόν τον πλούτο. Και θα μπορούσατε να ζήσετε ανθρώπινα, όχι μόνο εσείς και οι οικογένειές σας, αλλά όλη η κοινωνία, όλη η Ελλάδα, μέσα από την παραγωγή που βγάζετε», πρόσθεσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.