Quantcast
Κουίκ: Απόλυση άμεσα για τους φοροφυγάδες, κλέφτες της Κνωσού - enikonomia.gr
share

Κουίκ: Απόλυση άμεσα για τους φοροφυγάδες, κλέφτες της Κνωσού

δημοσιεύτηκε:

Την απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες για τους φοροφυγάδες, κλέφτες της Κνωσού πρότεινε ο Τέρενς Κουίκ ερωτηθείς για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση της κυβέρνησης για το θέμα.

«Με ρωτάτε για ένα πολύ σοβαρό θέμα αρμοδιότητας των Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού. Εκείνοι θα το διαχειριστούν με την ευθύτητα που τους διακρίνει. Αλλά, αν ρωτήσετε το κόσμο, θα σας πούνε, ότι εδώ υπάρχουν συνοπτικές διαδικασίες απόλυσης και μόνο, χωρίς κωλυσιεργίες».

Όπως υπογράμμισε του θέματος θα επαλειφθεί ο αν. Υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος αποδεικνύεται απίστευτα άμεσος και αποτελεσματικός, έχει ήδη διαταχθεί στην Κνωσό πλήρης έρευνα σε βάθος χρόνου από τις φορολογικές αρχές.

«Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα» υπογραμμίζει ο Τέρενς Κουίκ τονίζοντας ότι «για όσα χρήματα υπολογιστεί ότι «τσεπώθηκαν» θα γίνουν τα προβλεπόμενα. Ο καταλογισμός τους στους δράστες, ακόμα και με κατάσχεση περιουσιακών τους στοιχείων.

Φυσικά παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω. Και ελπίζω να μην υπάρξουν συνδικαλιστικές παρεμβάσεις. Είναι καραμπινάτα επίορκοι και κλέφτες του δημοσίου οι εμπλεκόμενοι».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.