Quantcast
Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα δώσει τις μάχες του ως δυναμική αντιπολίτευση - enikonomia.gr
share

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα δώσει τις μάχες του ως δυναμική αντιπολίτευση

δημοσιεύτηκε:

Τους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΚΚΕ ευχαρίστησε ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως το εκλογικό αποτέλεσμα καταγράφει τη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού.

Ο γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ακολουθήσει φιλολαϊκή πολιτική και ανέφερε ότι η κυβέρνηση που θα διαμορφωθεί είτε είναι αυτοδύναμη είτε συνεργασίας θα κινηθεί στις ίδιες ράγες του ευρωμονόδρομου, των μειωμένων απαιτήσεων, υποχωρήσεων, συμβιβασμών και δεσμεύσεων στο μεγάλο κεφάλαιο και τα μονοπώλια με ότι συνεπάγεται αυτό για το λαό.

«Αρνητική εξέλιξη είναι το γεγονός πως ένα ναζιστικό κόμμα με δολοφονική δράση, φτιαγμένο από τους μηχανισμούς τους συστήματος, διατηρεί σημαντικά ποσοστά μέσα στο εκλογικό σώμα» σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το ΚΚΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα των ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων, των νοικοκυριών, των μαθητών και των φοιτητών» δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας και συνέχισε λέγοντας «Θα δώσουμε μάχες μέσα και έξω από τη Βουλή με τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός».

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.