Quantcast
Κρανιδιώτης στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Αν είναι να λυθεί με ήττα, ας λυθεί αργότερα - enikonomia.gr
share

Κρανιδιώτης στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Αν είναι να λυθεί με ήττα, ας λυθεί αργότερα

δημοσιεύτηκε:

“Αν είναι να λυθεί με ήττα, ας λυθεί αργότερα, δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα που έχουν όλοι, ότι όλα πρέπει να λύνονται εδώ και τώρα” δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφορικά με το Σκοπιανό, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αν η κυβέρνηση θέλει να διεκδικήσει τα στοιχειώδη, το ξήλωμα δηλαδή του θεσμικού πλαισίου του αλυτρωτισμού που συμπεριλαμβάνει και το όνομα, φόβαμαι ότι θα καταλήξει σε μια αποτυχία. Θεωρώ όμως, επειδή καίγονται οι Σκοπιανοί και όχι εμείς, εμείς δεν θα πάθουμε απολύτως τίποτα αν δεν λυθεί, είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να κερδίσουμε όλα αυτά τα πράγματα” δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης.

“Είμαι υπέρ της πλήρους απάλειψης (σ.σ. του ονόματος Μακεδονία), όχι γιατί είμαι σκληρός, αλλά γιατί είμαι λογικός και γιατί ξέρω ιστορία. Κανείς δεν θα θυμάται το επίθετο που θα έχει μπροστά, βόρεια, παλιά, νέα ή ότι άλλο, θα μείνει σκέτο το Μακεδονία” τόνισε.

“Αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία να ξηλώσουμε το θεσμικό πλαίσιο του αλυτρωτισμού, που συμπεριλαμβάνει και το όνομα. Αν είναι να λυθεί με ήττα, ας λυθεί αργότερα, δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα που έχουν όλοι, ότι όλα πρέπει να λύνονται εδώ και τώρα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.