Quantcast
Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε την εκ νέου κλήτευση του Στουρνάρα στη Βουλή - enikonomia.gr
share

Κωνσταντοπούλου: Ζήτησε την εκ νέου κλήτευση του Στουρνάρα στη Βουλή

δημοσιεύτηκε:

Την εκ νέου κλήτευση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την Τετάρτη το απόγευμα για την υπόθεση της Siemens ζήτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Για μια ακόμη φορά, η επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα δεν είχε απαρτία, καθώς συμμετείχαν μόνο τρεις βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας. Η πρόεδρος της Βουλής από το βήμα της επιτροπής άφησε και πάλι αιχμές κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την απροθυμία του να προσέλθει και να καταθέσει και ανακοίνωσε την εκ νέου κλήτευση του Γιάννη Στουρνάρα με κοινοποίηση της κλήτευσης στον εισαγγελέα πρωτοδικών και όχι τη βίαιη προσαγωγή του. Σαφείς αιχμές άφησε η κυρία Κωνσταντοπούλου και κατά του παραιτηθέντος πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ έκανε σαφές ότι η Βουλή θα συνεδριάζει έως την τελευταία ημέρα.

Νωρίτερα σήμερα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με επιστολή του είχε ενημερώσει την πρόεδρο της Βουλής ότι λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός δεν θα μπορούσε να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.