Quantcast
Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβερνητική πλειοψηφία θα καταρρεύσει από μόνη της - enikonomia.gr
share

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβερνητική πλειοψηφία θα καταρρεύσει από μόνη της

δημοσιεύτηκε:

“Δεν πρόκειται να παράσχω στην κυβέρνηση συναίνεση αλλά καρτ”. Αυτό τονίζει σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός, ενώ επιμένει στη θέση του ότι “η κυβέρνηση θα καταρρεύσει από μόνη της”.

Ως προς τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, η θέση του υποψηφίου προέδρου σε περίπτωση εκλογής του, θα είναι άνοιγμα προς το Κέντρο, ενώ όπως δηλώνει, ήδη έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα ανασυγκρότησης του κόμματος, διάρκειας 111 ημερών, το οποίο θα μπει άμεσα σε εφαρμογή. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “την 1η Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι”.

Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης καταθέτει την πεποίθηση του ότι σε λίγους μήνες η Νέα Δημοκρατία θα καταστεί “η εναλλακτική κυβερνητική λύση για την Ελλάδα”, καθώς και την βεβαιότητα του ότι το κόμμα θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές, “όποτε και αν αυτές γίνουν”.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από την ΝΔ και ιδιαίτερα από την δεξιά πτέρυγα του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν το αποκλείει καθώς “θεωρητικά υπάρχει πάντα”, αλλά όπως αναφέρει “δεν με απασχολεί”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.